Curve
Voor jouw fiduciaire

Je bent boekhouder of accountant en je werkt bij een fiduciaire ?

Ontdek Horus, het meest innovatieve boekhoudprogramma op de markt die al meer dan 2000 boekhouders in België heeft overtuigd !

Ontdek Horus, de innovatieve boekhoudsoftware op de markt die al meer dan 2000 boekhouders in België heeft overtuigd ! Ontdek Horus, de innovatieve boekhoudsoftware op de markt die al meer dan 2000 boekhouders in België heeft overtuigd !

Horus, het boekhoudprogramma dat opnieuw werd uitgevonden en die al je behoeften in één enkele oplossing integreert.

Horus is een boekhoudsoftware gebaseerd op nieuwe technologiën, ontworpen met een voor de digitale technologie. Als je kiest voor Horus draag je je beroep hoog in het vaandel: dankzij onze oplossing, zal je het werk aanzienlijk kunnen vereenvoudigen, dagelijks tijd besparen en je cijfers in realtime kunnen opvolgen. We hebben echt aan alles gedacht voor je.

 • Een modern en krachtig programma dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

 • Intuïtieve interface en gemakkelijk te gebruiken vanaf de eerste keer.

 • Een snelle en soepele overgang van je oude software naar Horus.

 • Een alles-in-één oplossing voor al je behoeften.

Ontdek de functies die onze software uniek maken.

Intuïtieve en efficiënte software is goed. Maar als je ook nog de nieuwe innovaties biedt, is dat nog beter! Ontdek hieronder de talrijke functies om je productiviteit te verhogen.

Digitale inbox

De artificiële intelligentie maakt het mogelijk om de belangrijkste informatie op een factuur te herkennen en op basis hiervan automatisch een boeking voor te stellen. Met een betrouwbaarheid van 97%, herkent Horus de derde, het bedrag, de datum en vervaldatum, communicatie, enz. Je krijgt via een kleurencode waarschuwingen om boekingen te controleren, te verbeteren of aan te vullen.

Bovendien gebeuren de boekingen doorlopend in Horus: gedaan met het boeken van document per document !
Alles werd voorzien om het werk te vergemakkelijken: je kan documenten opsplitsen in enkele klikken, duplicaten beheren, …

Verhoog de productiviteit van je boekhouding aanzienlijk met Horus.

Automatische boekingen

Horus maakt tal van automatische afsluitingsboekingen aan.
Dankzij ons systeem kan je automatisch je over te dragen kosten, de afschrijvingen voor je vaste activa, de herklassering actief/passief of je te ontvangen facturen boeken. Horus regelt alles voor je !

Zo bespaar je op het einde van het jaar veel tijd en kan je bovendien op elk moment van het jaar profiteren van een actuele situatie.

Flexibiliteit van gegevens

Door de moderne en innovatieve structuur in Horus kan je de gegevens op een zeer flexibele manier aanpassen: sorteer, filter uw gegevens, speel ermee zoals in Excel en bewaarde de weergaves om deze later opnieuw te gebruiken.

Dankzij de architectuur van Horus kan je bovendien de gegevens van meerdere boekjaren raadplegen, gemakkelijk vergelijken en de kerncijfers van uw klanten snel en efficiënt analyseren.

Analyse tabellen

Met Horus kan je de balans raadplegen en de vorm van draaitabellen opvragen. Zo kan je snel de evolutie van één of meerdere rekeningen opvragen en gepersonaliseerde analyses maken aangepast aan je behoeften. Je kan de cijfers over meerdere boekjaren en periodes vergelijken: de tabellen kunnen aangepast worden aan jouw voorkeur en deze van de klanten.

Met Horus beschik je over een efficiënte tool om je klanten snel van advies te voorzien en ze te ondersteunen om hun bedrijf beter te beheren.

Koppelingen

Blijf je favoriete software en toepassingen gebruiken. Dankzij onze API kan Horus gegevens delen en uitwisselen met talrijke integraties. Vind de beschikbare koppelingen op onze marketplace.

Maar ook..

 • Dossier voor fysiek persoon : je kan het privé percentage aangeven tijdens het inboeken of bij de instellingen van het boekhoudplan. Daarnaast heeft Horus een fiscale balans ontworpen waarin je duidelijk voor elke rekening het privé en professionele gedeelte kan terugvinden.
 • Beheer van verworpen uitgaven : In één klik kan je de verworpen uitgaven opvragen om de belastingaangifte gemakkelijk in te vullen.
 • Boekhoudplan : Met Horus kan je zeer gemakkelijk je boekhoudplan harmoniseren. Of het nu een uniek boekhoudplan is voor al jouw dossiers of per sector, alles is mogelijk !
 • Moderne, reactieve en ergonomische interface : een navigatie met vensters om op verschillende pagina’s gelijktijdig te kunnen werken, loskoppelen van tabbladen voor een betere zichtbaarheid, dubbelklikken om meer details op te vragen, …

Curve Curve
Bied uw klanten een app aan
Voor je klanten

Meer dan een boekhoudsoftware, een samenwerkingsplatform.

Onderscheid je van de andere boekhouders en biedt de klanten de innovatieve Falco-app aan waarmee ze in realtime hun boekhouding kunnen opvolgen en het hele jaar door met jullie kunnen samenwerken. Horus is ontworpen om dit automatisch met Falco te combineren, de boekhoudapplicatie voor ondernemers.

App falco

Combineer Horus en Falco om nieuwe klanten aan te trekken.

 • Volledige oplossing
 • Realtime opvolging
 • Vereenvoudigd delen van documenten

Laat je overtuigen door Horus voor je boekhoudkantoor

 • Algemene boekhouding
 • Beheer digitale documenten
 • Automatische ingaven dankzij AI
 • Beheer cashflow
 • Automatische aanmaken DP
 • Beheer wettelijke verplichtingen
 • Beheer rekeninguittreksels
 • Management content (P&L)
 • Import/export Excel
 • Samenwerking platform fiduciaire-klanten met mailbox en bibliotheek
Ons maandelijks aanbod vanaf

51 (inclusief 15 dossiers)*

Een offerte aanvragen * Exclusief activeringskosten