Curve
Voor jouw KMO

Je bent boekhouder in een KMO, zaakvoerder of financieel verantwoordelijke ?

Ontdek Horus, het meest innovatieve boekhoudprogramma op de markt dat al meer dan 2500 boekhouders in België heeft overtuigd !

Ontdek Horus, de innovatieve boekhoudsoftware op de markt die al meer dan 2000 boekhouders in België heeft overtuigd !

Kiezen voor Horus betekent kiezen voor een moderne en steeds evoluerende boekhoudsoftware, specifiek ontworpen voor de digitalisering van je boekhouding.

Horus is een boekhoudsoftware gebaseerd op nieuwe technologiën, ontworpen met en voor de digitale technologie. Als je kiest voor Horus draag je je beroep hoog in het vaandel: dankzij onze oplossing, zal je het werk aanzienlijk kunnen vereenvoudigen, dagelijks tijd besparen en je cijfers in realtime kunnen opvolgen. We hebben echt aan alles gedacht.

 • Een moderne en krachtige software die gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

 • Een snelle en vlotte overgang van je oude software naar Horus.

 • Tal van koppelingen om je favoriete oplossing te blijven gebruiken.

 • Een mobiele applicatie om je boekhouding in real-time op te volgen.

Sta verstelt van onze speciale functies voor KMO's en ondernemingen.

Horus is ontworpen om je leven te vergemakkelijken. Ontdek hieronder de talrijke en kleine functies die je dagelijks leven zullen vergemakkelijken.

Digitale inbox

De artificiële intelligentie maakt het mogelijk om de belangrijkste informatie op een factuur te herkennen en op basis hiervan automatisch een boeking voor te stellen. Met een optimale betrouwbaarheid, herkent Horus de derde, het bedrag, de datum en vervaldatum, communicatie, enz. Je krijgt via een kleurencode waarschuwingen om boekingen te controleren, te verbeteren of aan te vullen.

Bovendien gebeuren de boekingen doorlopend in Horus: gedaan met het boeken van document per document !
Alles werd voorzien om het werk te vergemakkelijken: je kan documenten opsplitsen in enkele klikken, duplicaten beheren, …

Verhoog de productiviteit van je onderneming aanzienlijk met Horus.

Automatische boekingen

Horus maakt tal van automatische afsluitingsboekingen aan.
Dankzij ons systeem kan je automatisch je over te dragen kosten, de afschrijvingen voor je vaste activa, de herklassering actief/passief of je te ontvangen facturen boeken. Horus regelt alles voor je !

Zo bespaar je op het einde van het jaar veel tijd en kan je bovendien op elk moment van het jaar van een actuele situatie profiteren.

Ecran application falco
Analyse tabellen

Door de moderne en innovatieve structuur in Horus kan je de gegevens op een zeer flexibile manier aanpassen: sorteer, filter jouw gegevens, speel ermee zoals in Excel en bewaar de weergaves om deze later opnieuw te gebruiken.

Dankzij de architectuur van Horus kan je bovendien de gegevens van meerdere boekjaren raadplegen, gemakkelijk vergelijken en de kerncijfers van je klanten snel en efficiënt analyseren.

Verzamelen van documenten

Met onze oplossingen is het verzamelen en delen van documenten kinderspel ! Alles is ontworpen om digitale documenten te beheren. Bijvoorbeeld:

 • Onze applicatie maakt van je smartphonecamera een scanner.
 • Je ontvangt facturen per mail ? Geen probleem ! Synchroniseer je mailbox en de facturen worden automatisch gedetecteerd en kan je deze in 2 klikken importeren.
 • Voor documenten op je computer is het net zo eenvoudig !
 • Stel een gemonitorde folder of e-mailadres in zodat de documenten automatisch geïmporteerd worden.

Beheer domiciliëringen

Je wilt klanten via domiciliëringen innen ? Beheer en volg je enveloppen gemakkelijk vanuit Horus ! In één oogopslag heb je een globaal overzicht van al je domiciliëringsbestanden en ken je het aantal verworpen en aanvaarde betalingen, …
Horus vertelt je wat er correct werd geïnd en wat niet.

Bovendien kan je, dankzij een gedetailleerde weergave, de reden voor de geweigerde betaling opvragen en gemakkelijk een nieuwe envelop aanmaken door enkel deze geweigerde betaling te selecteren.

Falco
Beheer applicatie

Met de Falco-applicatie ken je ten alle tijde je financiële situatie en beheer je gemakkelijk je onderneming. Je krijgt zicht op de prestaties dankzij de grafieken beschikbaar op uw PC-applicatie of smartphone.

Waar je ook bent, vind in enkele seconden een document of informatie terug over een derde !

Met onze applicatie kan je ook heel eenvoudig en op elk moment facturen aanmaken, bewerken en personaliseren. Wanneer je klant nog niet heeft betaald, kan je hem snel een aanmaning versturen.

Curve Curve
Voor de zaakvoerders

Combineer Horus met de Falco-app en geniet van een korting.

Met de Falco-app ken je ten alle tijden je financiële situatie en kan je gemakkelijk je onderneming beheren. Je krijgt zicht op je prestaties dankzij de grafieken beschikbaar op de PC-applicatie of smartphone. Waar je ook bent, vind in enkele seconden een document of informatie terug over een derde. Hetzelfde geldt voor het aanmaken, bewerken van je facturen en het versturen van je aanmaningen.

Bespaar kostbare tijd met Horus. Ontdek ons volledig aanbod.

 • Algemene boekhouding
 • Beheer van digitale documenten
 • Automatische boekingen dankzij AI
 • Beheer van cashflow
 • Automatisch aanmaken van DP
 • Wettelijke verplichtingen
 • Beheer rekeninguittreksels
 • Management content (P&L)
 • Import/export Excel
 • Toepassing voor beheer en opvolging
Ons maandelijks aanbod vanaf

84€ per maand*

Vraag een offerte aan * Exclusief activeringskosten