Curve Curve
Waarom Horus ?

Kies voor Horus,
het boekhoud-programma zoals
geen ander.

Horus : Uw success maakt het onze Uw success maakt het onze

Een oplossing door en
voor de boekhouder.

Constant in evolutie : Met een groeiende ploeg in 2023 heeft Horus de mijlpaal van 2500 professionele boekhouders overschreden die Horus gebruiken.

Trots om 100% Belgisch te zijn
: Van investeerder tot ontwikkelaar tot en met onze support bij Horus, alles gebeurt in België.

In de informatica sector van de boekhouding, was er jarenlang geen verandering: de verandering was dus noodzakelijk en meer dan verwacht.

De meeste boekhoudsoftware die vandaag op de markt gebruikt worden, werden ontwikkeld in de jaren 90 en beantwoorden niet meer aan de huidige behoeften van de boekhouder en de ondernemer.

Het was noodzakelijk om vanaf nul te beginnen om de software van A tot Z te ontwikkelen met moderne technologieën. Dit is wat we met Horus hebben gedaan. Horus is ontworpen met en voor het digitaal beheren van je boekhouding.

Un savoir-faire unique

Uniek know-how.

De vereniging van jeugd en know-how heeft geleid tot het ontstaan van de nieuwe boekhoudsoftware die de markt heeft wakker gemaakt.

Het Horus Software team bestaat uit zeer ervaren profielen met meer dan 30 jaar ervaring in de boekhoudsoftware (BOB, Sage en Cubic) als ook de digitale jongeren die hun kennis van nieuwe technologiën delen.

Deze alliantie van 2 generaties is een echte kracht waardoor we een stevige verankering in de markt kunnen combineren met een aangeboren gevoel voor het digitale.