Curve Curve

Horus, de software voor boekhouders en ondernemingen

Ontdek de revolutionaire boekhoudsoftware van Horus Software! Gebaseerd op de unieke combinatie van jarenlange kennis en ervaring met artificiële intelligentie, bespaar je je waardevolle tijd en verhoog je de efficiëntie van je boekhoudprocessen met onze geavanceerde software oplossing.

Horus, de software voor fiduciaires, boekhouders en ondernemingen. Horus, de software voor fiduciaires, boekhouders en ondernemingen.
Un savoir-faire unique

Wie is Horus Software ?

Wij zijn een dynamisch, familiaal Belgisch bedrijf dat volop in de groei is. 
We voeren een duidelijke koers van vernieuwing, digitalisering, eigen ontwikkeling en innovatie. Onze innovatieve boekhoudsoftware draagt bij tot het beantwoorden van de problematiek van je klanten die de juiste cijfers, altijd en onmiddellijk, ter beschikking willen hebben.

Wat vinden onze klanten ?

Boekhoudkantoor Fiscal Team , Max Fortpied, Partner en stichter Coda Box en Clearfacts.

Ervaar hoe één van onze vele klanten onze innovatieve boekhoudsoftware gebruikt en wat hun ervaring is.

Waarom Horus ?

Innovatief gebruik van AI

Door het gebruik van onze artificiële intelligentie vereenvoudig je jouw werk, win je aan productiviteit en automatiseer je jouw taken. Het herkenningspercentage van Horus software is de beste in de markt.

Real-time informatie

De verwerking en klassering van documenten gebeurt binnen enkele seconden. Hierdoor heb je direct inzicht in de juiste cijfers!

Tijdsbesparing

Door de AI software en gedragsanalyse bespaar je tot 40% aan tijd. Bij meer dan 2500 boekhouders heeft dit inmiddels tot 50.000 uur aan tijdsbesparing opgeleverd.

Gebruiksvriendelijk

Onze software is 100% Belgisch en volledig ingericht op de boekhouders. Door middel van gepersonaliseerde dashboards heb je alle relevante informatie direct bij de hand.

PResentation mockup

Lees meer over de kracht van Horus in onze whitepaper

In onze Whitepaper gaan we dieper in over wat Horus Software zo bijzonder maakt en hoe het een boekhoudprogramma is gebaseerd op nieuwe technologieën, ontworpen met en voor het digitale.

Product

Goed geïnformeerd met Falco!

Met de Falco app ontdekken jouw klanten de kracht van Horus. Ze kunnen documenten verzamelen, facturen en offertes maken, communiceren met jou (hun boekhouder), hun cijfers in realtime bijhouden, hun betalingen en aanmaningen beheren en meer!

Neem contact op voor de mogelijkheden!