Curve Curve
Actualiteiten
Bij Horus

Bij Horus: Gunther, Sales Director Vlaanderen

18 April 2023
Gunther Slaets, directeur des ventes Flandres

Eén ambitie: Horus in Vlaanderen op de kaart te zetten.

In 2023 gaat Horus een nieuwe uitdaging aan: Vlaanderen veroveren! En Gunther Slaets is dé gekozen man om deze nieuwe missie tot een goed einde te brengen.

 

Mijn doel is om Horus in Vlaanderen op de kaart te zetten. Er zijn inderdaad wel andere boekhoudprogramma’s. Toch zijn we ervan overtuigd dat we door de combinatie van onze artificiële intelligentie met een gebruiksvriendelijke interface veel beter zijn dan alle anderen!” vertelt Gunther enthousiast.

Gunther gelooft natuurlijk 100% in het programma! Horus is dan ook duidelijk in zijn ambitie om nu ook in Vlaanderen één van de marktleiders te worden. Is dit een uitdaging of eerder een wandeling in het park? Zeggen dat het gemakkelijk zal zijn wil Gunther niet gezegd hebben. Deze uitdaging wil hij echter niet uit de weg gaan en hij is vastberaden om te bewijzen dat Horus de beste software op de markt is.

Wist je dat?

Gunther heeft een financiële achtergrond. Hij werkte als boekhouder voordat hij een interieurbedrijf overnam, dat hij enkele jaren later doorverkocht. Tot een paar maanden geleden was hij salesdirector voor een Nederlands bedrijf waar hij gedurende 10 jaar de klantrelaties voor Frankrijk en België beheerde.

Afgelopen jaar ontmoette Gunther op een evenement het team van Horus. Dit deed hem nadenken over de toekomst. Op vraag van M. Tailleur stak hij vrijwillig een handje toe tijdens het evenement “Forum for the Future” en ontving hij de Vlaamse klanten. “Door de vele positieve reacties op het programma was ik getriggerd en kreeg ik zin om Horus in Vlaanderen mee te helpen ontwikkelen. Een groot pluspunt was dat ik al enkele mensen van het team kende…“, aldus Gunther. Een van hen, in het bijzonder, is zijn vrouw Nadia, CFO bij Horus. Maar is werken in hetzelfde bedrijf als je wederhelft een voordeel of een nadeel? “Zeker een voordeel!” zegt Gunther. “Ze heeft veel meer ervaring dan ik bij Horus. Ze kent het bedrijf en alle mensen hier heel goed”, gaat Gunther verder.

De vriendelijke, familiale sfeer in het kantoor van Horus overtuigde Gunther om bij het bedrijf te komen werken.Het team is een mix van zowel jonge als ervaren medewerkers. Samen zijn ze erin geslaagd om aan te tonen dat Horus in Wallonië werkt. Bovendien zijn sommige mensen die hier werken degenen die mij Bob50 destijds hebben voorgesteld toen ik nog mijn eigen bedrijf had en ik op zoek was naar een boekhoudprogramma. Ik kende hen nog van toen, dus was ik snel overtuigd.

Wat Gunther ook waardeert aan zijn baan is de steun van de Horus-familie. “Iedereen is vriendelijk en heeft de wil om te slagen. Ik geniet echt van de sfeer en de nieuwe uitdaging om Horus in Vlaanderen van bijna nul uit te bouwen!”

Wanneer hij terugkeert naar Tongeren, ligt Gunthers hart tussen het bos, de kledingwinkels en de sportcomplexen. “Ik heb altijd getennist, maar nu ben ik begonnen met padel, dat erg in de mode is. Ik probeer zoveel mogelijk na het werk te spelen”, vertelt Gunther. Als hij zijn sportkleding opbergt, trekt Gunther zijn wandelschoenen aan en gaat hij met zijn hondje wandelen in het bos. “En dan, misschien vreemd voor een man, maar… ik hou veel van winkelen, net als mijn vrouw!”, vertelt Gunther al lachend. Voeg daarbij een lekker etentje bij en Gunther is een zeer gelukkig man!