Curve Curve
Actualiteiten
Actualiteiten

5 goede redenen om Falco aan te bieden aan je klanten (als boekhouder)

2 February 2023

Hadrienne Flahaux kiest voor de Horus en Falco applicaties sinds de oprichting van VIP Conseil in december 2020. Haar boekhoud- en belastingskantoor, dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van consultants en freelancers, biedt in haar basispakket het gebruik van Falco aan, volgens haar ideaal voor bedrijven die B2B werken. Hadrienne, expert boekhouderster, heeft 5 goede redenen geformuleerd die klanten ongetwijfeld zullen overtuigen om voor Falco te kiezen.

1. “Voor klanten is het een snelle, eenvoudige en gecentraliseerde manier om al hun documenten naar hun boekhouder te sturen. Je maakt gewoon een foto van je kassabon met je smartphone en deze wordt direct ingelezen in de software van de boekhouder. Ze kunnen ook documenten verzenden via verschillende andere kanalen (GSM-applicatie, e-mail, computer) en alles komt op één plek aan. Dat is geweldig. »

 

2. “Falco is vrij intuïtief. Er is geen speciale training nodig, het is een innovatieve en eenvoudig te gebruiken tool die kan worden gebruikt zonder al te veel na te hoeven denken. Over het algemeen besteed ik een kwartier aan mijn klanten om uit te leggen hoe Falco werkt en dat is meer dan genoeg, ze hebben het vaak niet eens nodig. »

 

3. “Het is een app die een modern, clean en vrij mooi ontwerp biedt. Voor onze klanten is het een duidelijke en aangename interface om te gebruiken. Falco geeft ook een aantrekkelijk en modern beeld van mijn kantoor. »

 

4. “Falco is flexibel en biedt verschillende mogelijkheden. Als klanten dat willen, kunnen ze verder gaan dan het basispakket: facturatie aan hun eigen klanten, opvolging van onbetaalde facturen, voorbereiding van betalingsdossiers voor hun leveranciers, enz. Falco is compleet, de ontwikkelaars hebben echt aan alles gedacht! »

 

5. “Het is een innovatieve toepassing. Bijvoorbeeld voor klanten die maandelijks terugkerende facturen hebben: ze maken deze één keer aan, en de app verzendt ze dan automatisch elke maand, zonder er iets voor te doen! Het kunnen koppelen van de app aan je bankrekening heeft ook voordelen: deze slimme tool identificeert klanten die hun rekeningen hebben betaald (of niet) en die identificatie werkt prima via de gestructureerde mededeling! »

 

https://www.falco-app.be/nl/