Curve Curve
Actualiteiten
Actualiteiten

Horus breidt uit en gaat Vlaanderen veroveren

2 May 2023

Zoals je misschien al gemerkt hebt, stoppen de aanwervingen niet en zijn er de afgelopen maanden weer een aantal nieuwe medewerkers het Horus-team komen versterken. Zozeer zelfs dat de bureauruimte in ons prachtig herenhuis dat we momenteel bezetten, Quai des Ardennes in Luik! te klein werd. In een jaar tijd is het aantal teamleden bijna verdubbeld. We zijn heel blij met onze structuur op mensenmaat maar met een twintigtal medewerkers beginnen we toch op elkaars tenen te trappen…
Dus zijn we op 1 april – en dit is geen grap – verhuisd!

Niet ver van hier, we blijven wel in Luik“, zegt Jérôme Tailleur, medeoprichter van Horus. We zijn verhuisd naar grotere en modernere kantoren, in een business center dat vijfhonderd meter van ons huidige pand ligt. We gaan werken in een open ruimte, wat zich beter leent voor ons bedrijf.  »

Nieuwe kantoren voor de Luikse medewerkers, maar niet alleen voor hen … In 2023 wil Horus ook de Vlaamse markt veroveren: een tweede site, gelegen in Leuven, zal het Nederlandstalige team verwelkomen.
We gaan Nederlandstalige verkopers, businsess developpers en supportcollega’s aanwerven“, zegt Jérôme Tailleur. Tegen het einde van het jaar zullen er minstens vijf nieuwe mensen worden aangeworven, waaronder ook profielen om de klantendienst in Wallonië verder te verzorgen.

Naast de implementatie op de Vlaamstalige markt pakken we in 2023 ook de Luxemburgse markt aan. “Maar onze echte uitdaging zal zijn om de groei waar we voor staan aan te kunnen. Uitgaande van onze groei van 80% in 2022 rekenen we op een groei van 120% in 2023. Om de zelfde service te blijven garanderen en het overzicht te blijven houden ios het belangrijk om nieuwe mensen aan te werven.” Uiteindelijk zullen we evolueren naar een dertigtal medewerkers in de nieuwe kantoren in Luik. “Maar we weten dat als we zo doorgaan, het over drie jaar niet genoeg zal zijn! ” kondigt meteen Jérôme Tailleur aan.

Tegen eind 2023 durft Jérôme Tailleur, naast het verzekeren van het welzijn van nieuwkomers in Horus, een droom te formuleren…” Nadat we de leider in Wallonië zijn geworden in ons vakgebied, willen we graag overal in België leider worden!  »