Curve Curve
Actualiteiten
Actualiteiten

5 goede redenen om Horus te kiezen voor je boekhoudkantoor

2 May 2023

Vorig jaar vervoegde Guillaume de commerciële poot van Horus. 1000% overtuigd door de software, stelt hij accountants vijf niet te weerleggen redenen voor om hen te overhalen om Horus te kiezen voor hun boekhoudkantoor.

Gebruiksvriendelijke software

“Horus is een dubbel doordachte applicatie, intuïtief en uiterst eenvoudig om aan te leren, vooral in vergelijking met andere, oudere boekhoudsoftware. Het is een zeer ergonomische software: het stelt je in staat om snel op de gewenste plaats te komen zonder tijd te verspillen door het vele klikken. Vanaf de startpagina is het meteen mogelijk om te identificeren wat te doen of wat er ontbreekt in een dossier. Aarzel niet om nieuwsgierig te zijn en de software te verkennen door de verschillende tabbladen te testen. Er is geen risico de computer op te blazen door op een knop te klikken, dat beloof ik! »

Een krachtige automatisering dankzij artificiële intelligentie

“De artificiële intelligentie die in Horus wordt gebruikt, maakt een volledige analyse mogelijk van de facturen die de accountant ontvangt en bijgevolg ook een betrouwbaar en snel boekhoudkundig boekingsvoorstel geeft. Dankzij de implementatie van een kleurcode die de betrouwbaarheid van het boeken aangeeft, is het kinderspel geworden om te weten waar en wat te controleren. Wanneer de software bijvoorbeeld voor de eerste keer een factuur ontvangt, geeft hij deze de kleur rood: hij heeft deze nooit geanalyseerd en weet dus niet waar hij deze moet op boeken, dus plaatst hij deze op een wachtrekening. Het is dan voldoende om handmatig aan de software op te geven op welke rekening geboekt moet worden, zodat de volgende keer dat hij een vergelijkbare factuur ontvangt, de artificiële intelligentie deze zal herkennen en de eerder gekozen boeking kan gebruiken.»

Tools direct geïntegreerd in de applicatie

“De tijdsbesparing is ook te danken aan de integratie van tools in de applicatie zelf, terwijl andere boekhoudsoftware vaak het gebruik van tools van derden vereist. Horus maakt het bijvoorbeeld mogelijk om documenten rechtstreeks te knippen, duplicaten te herkennen, bestanden te splitsen … Het is niet nodig om andere apps te openen om deze acties uit te voeren, wat veel tijd bespaart.  »

Onberispelijke koppeling met de Falco-app, gericht op klanten

“Horus is een perfecte manier om te reageren op de uitdagingen van vandaag. De software heeft alles wat boekhouders nodig hebben om een bestand van A tot Z te beheren, vooral als het gekoppeld is aan onze Falco-applicatie bij de klant. Dankzij deze koppeling wordt het inzamelen van documenten vereenvoudigd en zorgt een intern berichtensysteem voor een directe communicatie tussen de boekhouder en zijn klanten. Ontbreekt er een document of heeft de accountant aanvullende informatie nodig? Stuur gewoon een interne melding naar de klant zonder mails te moeten sturen of te telefoneren naar je klant!  »

Een team dat zowel jong als ervaren is

“Kiezen voor Horus betekent kiezen voor een jong team dat meer dan dertig jaar ervaring heeft in de boekhouding. Ervaring in boekhoudsoftware, gecombineerd met de vaardigheden van jongeren op het gebied van digitale ontwikkeling, belooft een betrouwbare en moderne toepassing. Ons team is voortdurend in ontwikkeling en is zeer luistervaardig naar zijn klanten om nieuwe opties te blijven implementeren of nieuwe koppelingen te ontwikkelen om te voldoen aan de verbeteringen die door de klanten worden voorgesteld.  »