Curve Curve
Actualiteiten
Actualiteiten

Silverfin en Horus Software : nieuwe integratie voor accountants

20 November 2023

Silverfin en Horus Software ontwikkelen de langverwachte software integratie voor accountants

Het cloudplatform voor accountants en geautomatiseerde reporting (Silverfin) krijgt een directe aansluiting met het Horus Software boekhoudpakket.

Gent, België, 16-11-2023: De boekhoudsynchronisatie vanuit Horus Software naar Silverfin laat gebruikers, zoals Experya, Unid, Jaques et Associes, toe realtime accountingdata rechtstreeks uit de Horus Software accounting software te halen, waardoor men exportbestanden niet langer manueel moet opladen in Silverfin.

Als connected accountant is het belangrijk om van beide toepassingen het hele accountants proces zo doorgedreven mogelijk te kunnen automatiseren.

Beide bedrijven kenmerken zich ook door een uitgesproken visie op data, (open) connectiviteit en geautomatiseerde werkprocessen. Door de realisatie van de integratie kunnen kantoren nu ook voor klantendosiers op Horus Software de accounting en compliance workflows standaardiseren en automatiseren in Silverfin.

“Wij zijn heel blij met deze integratie. Boekhouders kunnen nu nog sneller en makkelijker werken. Dankzij dit type samenwerkingen kunnen we de boekhouding blijven moderniseren en laten aansluiten op de digitale wereld van vandaag.” Gunther Slaets, Sales Director Vlaanderen, Horus Software

“Horus Software en Silverfin zijn twee grote spelers op de markt. Het leek ons essentieel een samenwerking tussen onze twee platformen tot stand te brengen. Deze synchronisatie geeft de accountant toegang tot de heilige graal van de onderlinge verbinding tussen boekhouding en afsluiting. Accountants krijgen nu de kans om tijd te besparen op deze beide niveaus in hun kantoor. Zo worden kantoren geoptimaliseerd niet enkel door aanzienlijke tijdsbesparingen, maar bovenal zal de kwaliteit van de dienstverlening dagdagelijks worden verbeterd bij klanten.” Raphael Joseph, Account Executive, Silverfin Belgium